Trápení

Trápení

Anotace: Nevim co napsat do anotace možná to že nevim co se ve mě děje.. a jak brát tendle vztah...

Smutkem se soužím po tobě toužím
V temné ulici tu sama stojím
něčeho se stále bojím...

Dnes tu semnou nejsi a já volám Kde jsi?!
Snad zítra tě zase uvidím
a tvé dotyky pocítím...

Chybí mi tvá slůvka jediná
v kterých si připadám tak neviná
Chybí mi tvůj dotyk hřejivý
který mě tvojí láskou opíjí...

Lásku bych ti chtěla dát
ale něčho se začínám bát
Možná toho,že mou lásku nedokážeš opětovat...

Proto každý den pláču do polštáře
kůli tomu jakého znám lháře...

Vím že za to nemůžeš, ale mé city zraňuješ
na přítele si hraješ a netušíš jakého hada na prsou si hřeješ...

Přetvářku a lež tu mi tak možná věř
nic jiného nedokážu leda tak přinést ti zkázu...
Autor sweetdom, 21.10.2006
Přečteno 395x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Některý verše jsou dost zdařilý, ale některý by chtěly ještě trochu doladit, ale obsahově moc krásná a procítěná básnička!!!

25.07.2007 19:21:00 | Kiss.Beruska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí