Boli laska?!?

Boli laska?!?

Anotace: Uz nevim, co delat... Potrebovala jsem to nejak vyventilovat, tak proto ta basen..

Laska bolí,
tak proč o ni někdo stojí???
Proč já a proč ty??
Proč se dotýkali naše rty?!?
Nevím a ani to vědět nechci,
je konec,
a az ted si muzu teprv dělat to,
co si zachci...
Autor dolfik131313, 21.10.2006
Přečteno 368x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí