Ví,že MILUJU

Ví,že MILUJU

Anotace: pro Lukáše..kludně to tu můžu napsat páč vím, že si to nikdy nepřečte..těžko by se sem koukal..klidně pište kritiku..i když to třeba stojí za nic,ale jde to od srdce..!

Začalo to úplnou náhodou.
Tenkrát v baru..vzpomínáš?
Drink se sladkou jahodou,
svoje zážitky mi povídáš..

Hodiny spolu jsme tam seděli
a věděli, že blýzko k sobě máme.
Jeden o druhém skoro všechno věděli,
svoje tajná přání známe..

Odvedl jsi mě domů,
a do očí ses mi díval.
Pak došlo k tomu zlomu
a ty jsi se neozýval..

Známe se tak dlouho a přitom vubec ne..
Vyhýbáme se jeden druhému a
snad trápí tě to stejně jako mě..

Snad jednou to pochopíš..
Že lásku i holka jako já umí dát..
Doufala jsem že moje srdce nezlomíš
a falešnou hru nebudeš hrát..

Ty jsi strašně fajn člověk..
Ale jen když nikdo s námi není..
Snad stydíš se za náš věk?
Tak doufám,že časem se to změní..
Autor BlackAngel, 21.10.2006
Přečteno 393x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

O lásce se mnoho píše,
skutečná, ta vstoupí tiše,
chraň ji, jak vzácného ptáčka,
ať se nikdy nepomačká...

28.06.2007 11:53:00 | zzlatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí