Kapesní nožík

Kapesní nožík

Anotace: Vidíš, ani to nebolelo... :-D Ale nechavám to tu enem kvuli Olušce... ;)

Sbírka: Ty... už nikdy!

V ruce jej svírám
Je dobře, že ho nevidíš
A falešně se usmívám
Ty zatím nic netušíš

Přijdeš ke mně
A pohladíš mě po tváři
Všechno vypadá tak tajemně
Moje oči náhle zazáří

Ne, to nemůžu udělat
Dlouho jsem čekala
A Ty konečně máš mě rád
Přece bych to nevzdala

Tvá ústa jsou stále blíž
Moje hlava poklesne
Cítím, že mě políbíš
V tom čepel se zaleskne

Já to nevydržím, Zlato
Podřežu si žíly
Ne, jsem příliš slabá na to
Teď vím, že se mýlím

Já tu končím
Ne, na to se mám až moc ráda
Nůž dostane jiný cíl
Líbí se mi Tvoje záda

Stačí jeden nepatrný pohyb
Miláčku, pojď sem
Začínají se Ti podlamovat nohy
Už je po všem

Vidíš, ani to nebolelo
Autor klarushka, 22.10.2006
Přečteno 377x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jéé.....ten konec je naprosto fantastický...opravdu, to se ti povedlo...gratuluju;)

22.10.2006 10:15:00 | Lizzzie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí