Královna mého srdce

Královna mého srdce

Anotace: ***

Je má růžička,
je paní mého srdíčka.
Jen ona mu vládne,
jen ona určí,zda city nezvládne či zvládne.
Má mě zcela ve své moci,
není mi a ani nechci pomoci.
Chci jí mít stále v objetí,
jsem její krásy obětí.
Pláči,když nemohu ji vedle sebe mít,
bez ní,nedá se snad ani žít.
Budu-li střelou,
ať je ona terčem.
Budu-li pochvou,
ať je ona mečem.
Na blízku jí chci být stále,
zavrtat se do srdíčka dále a dále.
Moje milovaná kočička,
jen pro ni je tato básnička.
Jen o ní sny se mi zdají,
s ní připadám si jako v ráji.
Autor Dindane, 22.10.2006
Přečteno 313x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí