Cesta plná květů

Cesta plná květů

Anotace: nevydržela jsem, asedla si a psala rovnou sem...

Nevím přesně co k němu cítím,
je to láska, nebo jen touha?
vede k němu cesta posypaná kvítím,
ale kdo ví co nakonci ní čeká?

S ním i bez něj je to jiné,
jeslti horší, nebo lepší?
tak krásná se z těch květů vůně line,
je všude tam kde jsem já,čím dál větší

Dřív to byl jen můj kamarád,
je jím ještě pořád, nebo už ne?
každá včelka letí na květ z něhož může sát,
když dosaje tak odletí,na jiný se vrhne

Myslím na něj pořád, bez přestání,
je to zvyk, či něco víc?
mám jít na cestu z kvítí, mám jít na ní?
schválně co se stane,nestane se nic
Autor Jarra Wen, 22.10.2006
Přečteno 348x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí