Skutečnost jako sen

Skutečnost jako sen

Anotace: nechci se už nikdy probudit...

Viděl ve mě jen snadnou oběť na ukojení své touhy?
Je to možné, ba přímo pravděpodobné.
ale co, vždyť to byl jen sen pouhý,
a když ne, i tak by to bylo dobré.

Ani na moment mi nepřišel na mysl ten koho miluji,
byl v těch chvílích na míle mi vzdálen.
Někdo by si mohl myslet, že teď toho lituji,
také by mi to přišlo na mysl, málem.

Ač to byl jen sen, otevřel mi oči,
věděla jsem to asi už dříd, jen si to připustit
copak se říká láska tomu, když na vás neustále někdo tlačí?
proč na to myslím? jak jsem to mohla jen dopustit?

Ne, je to jen sen, to není má vina co se mi zdá
Ležím v posteli s jiným, ten koho zdánlivě miluji už tu není.
On ze stolku další skleničku vína mi podá,
ve snu nejsem já ten , kdo ovlivňuje věcí dění.

Byl to sen? BYl to pravdu jen sen? Protože jestli ani tak pořád ještě sním...
Autor Jarra Wen, 22.10.2006
Přečteno 284x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí