Zůstala sama

Zůstala sama

Anotace: Našel si jinou jak to tak bývá...

Políbil ji a odešel
snad hezčí způsob nenašel,
jak by ji řekl, že odchází,
že u jiné štěstí a lásku nachází!

Dívka zůstala nehybně stát
jako by ji do zad vrazil dýku,
už nemá komu svoji lásku dát.

Poklekne, padá na kolena
jako by byla omámena.
Jen tupě se díva do stěny
a v srdci ji šlehají plameny...
Autor Kariš, 22.10.2006
Přečteno 313x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí