Petra

Petra

Anotace: tak nevím co bych měl na tohle napsat

Ať jsem sám nebo ve společnosti lidí
mé oči tebe neustále před sebou vidí
nemohu se bez tebe již sám smát
za chvíle s tebou dovedl bych se i prát

když jsem s tebou neznám strach
všechno negativní se změnilo v prach
vše smutné z mého srdce zmizelo
již není nic co by mě bolelo

s tebou chci být pořád v objetí
vedle tebe zažívám i chvíle dojetí
nemohu si pomoci ale je mi s tebou skvěle
mé srdce z toho zamilované básně pěje

co cítím za život nestihnu ani vyslovit
snažší je už spíš se něčím proslavit
mám k tobě zkrátka tolik citu
že nezažiju ani chvílku klidu
Autor Sirnis, 22.10.2006
Přečteno 316x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí