Dvě slova

Dvě slova

Anotace: možná to spíš patří do úvah.. Jsou to jen myšlenky chycené do sítě řádků..

Miluji Tě –
Dvě slova, co by lásku
Vyjádřit měla.

Miluji Tě –
Slova, kterými se plýtvá,
Když srdce lásku neskrývá.

Miluji Tě –
Slova, co potěší,
Co umí Tě vyvést z neštěstí.

Miluji Tě –
Dvě vzácná slova,
Co umí i ubližovat.

Miluji Tě –
Ta slova chce každý znát,
Každý chce vědět, že má ho někdo rád.

Miluji Tě!
Chci Tě!
Zbožňuji Tě!
To já k Tobě cítím,
S Tebou štěstím prý svítím.

Ne, já hlouposti neplácám,
S Tebou tváře lásky poznávám.
Tak prosím, přestaň si hrát,
Ať se spolu zase můžem smát.

Miluj mě,
Líbej mě,
Hlavně buď se mnou..
Odpouštím, vrať se..
Tohle řeknu jen jednou..

Vždyť snad může se nám podařit
Tu zatracenou smůlu pokořit.

Nechci smutek,
Nechci bolest,
Nechci ani slzy.

Chci štěstí,
Chci smích,
Chci s tebou lásku mít.

Miluji Tě..
Tak vzácná dvě slova..
Autor Katitek, 22.10.2006
Přečteno 999x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (13x)

Komentáře

Lása má bohužel dvě tváře jako každá jiná věc: světlou - krásnou a úžasnou, plnou štěstí a nezvladatelných návalů blahu. Tmavou - plnou slz a bolesti a pocitu neštěstí míchaného s depresemi

27.10.2006 20:33:00 | Katitek

Je to krásný,ale láska bohužel není pohádka.

27.10.2006 18:12:00 | Snyty

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí