Žádný pochyby

Žádný pochyby

Anotace: je to básnička, složená s brekem pro jednoho profesora, do kterýho jsem se zamilovala, ale on je o 12 let starší,nevím jak to dopadne,nemůžu na něj zapomenout...

Tak sakra poraď co dál,
jen to a pak už navždy zmizím,
možná bys mi svou lásku za něco prodal,
do očí se Ti podívat bojím.

Mám takovou chuť k Tobě jít,
vzít Tě za Tvou ochranářskou ruku,
toužím po boku Tě mít,
nežádám žádnou záruku.

Je tu plno proti,
věkový rozdíl, společenské a profesní postavení,
mé srdece se bojí, že Tě ztratí,
miluju všechna Tvá vystoupení.

Častokrát jsem se načapala,
jak si Tě zálibně prohlížím,
všechny léky proti téhle lásce jsem vyčerpala,
už jen ve snu se k Tobě přiblížím...
Autor Pavluschka~2, 22.10.2006
Přečteno 491x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí