Narozeniny

Narozeniny

Anotace: tohle jsem psala večer mých 16 narozenin, byla jsem hodně na dně...ještě jsem, ale tohle mi pomáhá, je to opět o lásce k profesorovi

Dnes je 19. října,
dnes je mi 16 let,
na dárky těším se zejména,
a také na příbuzenský slet.

Zrovna smutná a sama,
zrovna platonicky zamilovaná,
vůbec se necítím jako 16-letá dáma,
z očí mi teče voda slaná.

Kéž by si mě ON už všiml,
ale ne jako chytré studentky,
kéž by si mě do paměti vtiskl,
ať jsem jeho ideální představa manželky.

Možná se k sobě vůbec nehodíme,
třeba se mi za zády směje,
ale možná reálnou šanci zahodíme,
třeba právě své přítelkyni snubní prstýnek kupuje...
Autor Pavluschka~2, 22.10.2006
Přečteno 335x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí