Jak se cítím

Jak se cítím

Anotace: jako...

Jako kořist nad níž supi krouží,
Jako když tulák pije vodu z louží,

Jako pták který se v tlapách třese,
Jako člověk který po čtyřech leze,

Jako ten který poslední měsíc žije,
Jako tvář kterou slza smutku smyje,

Jako jediný lístek z jarního poupěte,
Jako lesní zvěř z vypáleného doupěte,

Jako když kat váže mi přes oči šál,
Jako se cítí po boji poražený král,

Jako lidé co v troskách aut jen křičí,
Tak mě přesně pocit bez tebe ničí…
Autor Gamy, 22.10.2006
Přečteno 381x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To znám... cítím se bez přítele taky smutně a tak nějak napůl...žiju napůl, cítím napůl...nic moc mě nebaví...(vlastně bejvávalo, teď už je to dobrý) :-)

23.10.2006 09:15:00 | Levandule

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí