Nevím jak říct

Nevím jak říct

Anotace: když někdo neví, jak říct :-)

Sbírka: Krajíc života

As toužíš po něčem, co nemohu ti dát
Děsím se až příjde ten čas,
kdy budu ti muset něco říct
a ty se mne možná budeš chtít vzdát

Víš lásko, nevím, jak říct,
že to po čem možná toužíš,
se mnou nemůžeš asi mít
Ted to ale ještě nevíš

Pochopím, když mne pak opustíš
i když s tím zraníš moje srdce
anebo se s tím smíříš
učiň tak, jak duše chce

Já nevím, lásko, jak ti říct
citlivou důležitou pro mne věc
a i když budeš chtáít vyjít vstříc
Nevím, jak říct to přec.

Víš snad, ža nadevše tě miluji
a nechci ti být jen přítěží
štěstí chci pro toebe a slibuji
,že mi njen na tobě záleží

Odpust, nevím jak říct
a zda-li ktomu nastal správný čas
a jestli vůbec chceš, to ,
co vede dál nás

Nevím, jak říct
a věř,že mne to moc trápí,
když budu to muset říct
a duše tiše trpí.
Autor Káňátko, 23.10.2006
Přečteno 693x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí