To že tě miluju...

To že tě miluju...

Anotace: je pořádná řehole

To že tě miluju
je pořádná řehole
Ovíněná klasy
lásky někoho jiného
Táhnu všechny dolů
a tebe nejvíc

To že tě miluju
je pořádná řehole
Chci odmítnout
tvůj nezdravý nezájem
A přece mě to krásně nutí
k odporu

To že tě miluju
je pořádná řehole
Ale jen s tebou se cítím
tak méněcenná
nechtěná a odstrčená
A proto mě bavíš

To že tě miluju
je pořádná řehole
Jen ty mě dokážeš rozesmát,
pak rozbrečet
Ale to bude tím, že jsi to ty...
Autor EsteeG, 23.10.2006
Přečteno 769x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je to podobne jako remeslo zit...moc hezke..

30.11.2006 18:12:00 | Lucijena

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí