Láska ...

Láska ...

Anotace: Kdo zná definici lásky? Já teda zatím ne...jestli na to někdo z vás přijde, dejte mi prosím vědět!

Láska je, když dva jsou spolu rádi,
láska je: víc než kamarádi.
Láska je jak ruský kolo,
láska je, když dva tančí sólo.
Láska je smysl života,
láska je moje planeta.
Láska je, když dvě duše se spojí v jednu.
Láska je - a konec v nedohlednu
Autor Kailiana, 23.10.2006
Přečteno 457x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí