O ženě

O ženě

Anotace: O lásce ženy.

Žena to je zvláštní tvor,
je těžké ji dovézt na vrchol,
ale pokud ho dosáhne,
vtáhne tě do ráje.

V něm poznáš citu hřejivost,
lásku, milování,
ale taky velkou oddanost
s pocitem, že jsi v ráji.

Avšak když zradíš její lásku,
stáváš se nepřítelem zlým,
svůj život dáváš v sázku
a stáváš se prokletým.
Autor Ďábel sám, 23.10.2006
Přečteno 414x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to fakt. To jsi vystihl.

06.11.2006 18:51:00 | Terakota

.. počítat s prokletím, nebo s tím, že Tě vtáhne?...

31.10.2006 21:31:00 | Zma

...s tím už se musí počítat... :-)))

25.10.2006 19:19:00 | isisleo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí