Dialog monologu

Dialog monologu

Anotace: když už zbývá jediný způsob, jak tě chvíli uslyšet....

PROSÍM?

bušení srdce
a výbuch min
roztrhlo prudce
zeleň kapradin

HALÓ?

slůvka na pankejtu
tančí vratké variace
dech tvůj se mnou je tu
pomalu se v tobě ztrácet..

KDO JE TAM? TAK HALÓ!

zbývá jen poslední lekce
setřít ze skla otisk dechu
zachytil se tence, lehce
tikot srdce v lůžku z mechu

PRÁSK

slíznout slzu z horního retu
pohled zůstal zapíchnutý v dáli
rychle zapálit si cigaretu
kdysi jsme tu šli a zrovna tuhle hráli..
Autor Hana Trnková, 24.10.2006
Přečteno 318x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nemám slov..krásná:-)

24.10.2006 15:33:00 | Niké

...dost dobrý...

24.10.2006 08:42:00 | Mácha

...tyjo to je dobrý ...
...:) ...

24.10.2006 00:45:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí