Slzavé údolí

Slzavé údolí

Anotace: .......

Slzavé údolí

Z oka vypadla mi slza něhy, slza krásy, touhy….
Do oka spadlo mi smítko….. den je dlouhý, ač záblesk pouhý….
Víra odumřela v krásách
Život není jen o spásách
Je to víc

Projdi mým slzavým údolím
A vnímej pálení žhavých svící

Projdi mým slzavým údolím,
Ukážu Ti víc

Projdi mým tělem
A projdi mou duší
Neprojdeš mnou zcela,
Jak mé srdce tuší

Výraz v tvých očí skrývá pocit navždy uschován
Výraz mé touhy

Vyjadřuje, co Ti teď dám……..
Autor Ammazonic, 24.10.2006
Přečteno 378x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..víš všichni si to někdy zažíváme.. :-)))

26.10.2006 21:56:00 | isisleo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí