Láska prošla KOLEM nás

Láska prošla KOLEM nás

Anotace: ...............

Láska prošla KOLEM nás

Omámená Tvým světem…
Už nekráčím.
City nemusím skrývat,
Snáz je potlačím…

Když nic necítím, tak proč ne?
Láska prošla kol našich srdcí,
Nás dva však mine….

My se snažili, oba….
Láska jak dlouhá chodba
A my v ní bloudíce snili
A šťastní kdysi byli…
Než jsme zabloudili.
Autor Ammazonic, 24.10.2006
Přečteno 359x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

....až přijde prává láska, už nezabloudí...:-)))

26.10.2006 21:58:00 | isisleo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí