Mě se tak stýská...

Mě se tak stýská...

Anotace: ...

Hvězda se blýskla,
v srdci se stýská,
slza i v noci,
přece je vidět,
to láska mi v hrudi,
pro tebe bije,
vždy myšlenka moje,
pro tebe plyne.
Pak láska mě zpije,
kdy odcházíš dříve,
nevidím zmije,
tam oslepen sladkým,
vždy pomluvy bolí,
jen já,
jsem asi druhý...
Autor Gabriel17, 24.10.2006
Přečteno 464x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí