Tak moc a tak málo

Tak moc a tak málo

Anotace: Tak moc a tak málo zároveň ... Proč jen Proč?? Miluju tě ... tak snad někdy...

Miluji tě světlo zlaté
Miluji tě ač světlo mě mate
Miluji tě jak jen milovat smím
Miluji tě celím srdcem svým

Tak moc a tak málo
na první pohled by se zdálo
Tak moc se k sobě hodíme
Však dotknout se sebe nesmíme

Tak moc a tak málo
jak na oko by se zdálo
Tak moc se vidět chcem
však zatím lásko nemůžem

Však přijde den a spolu budem
za svou láskou bok po boku pudem
Jednou se shledáme
své ruce si podáme

Tak moc a tak málo
kéž by se tohle stalo...
Autor Truckwita, 24.10.2006
Přečteno 558x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí