You are my ... ANGEL

You are my ... ANGEL

Anotace: prostě si můj... ANĎEL...

Jsi se mnou v noci i dnem
jsi se mnou v dobrém i zlém.
Jsi se mnou všude kam jen jdu
za to ti andílku především děkuju.

Dáváš mi sílu do těla
dáváš mi pocit jako bych letěla.
Hlídáš mě ač nemusíš
pokaždé když spím tak ty bdíš

Jsi se mnou stéle však nemusíš
a přitom jak vděčná sem, netušíš

Jsi prostě můj... ANĎEL
Autor Truckwita, 24.10.2006
Přečteno 602x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí