ĎÁBEL....

ĎÁBEL....

Anotace: rozloučení se, a protože vím...že ty si to nikdy nepřečteš jmenovitě ti toto věnuji... a děkuji, protože jsi mi ukázal co je láska, a já teď skočím-ale ne za tebou. díky Ritchie, a sbohem...forever and never

Červená obzor barví.
plamen srdce stravuje
myšlenky víří, duše má se raduje...
----------------------------------------
----------------------------
Krvavý úplněk připomíná...
Teplé rozednění střídá zima.
Nerozhodná duše svádí boj
srdce prostřelené kuší-z citů stroj

Zoufalá myšlenka-nech mě být!
Hloupá domněnka-štěstí a klid?!
Temné přání-které nikdo neuslyší
Dech co mi brání, svým slibům dostát...
ukončit trápení-jak jen to popsat?

Krvavá lázeň, kde srdce jsem topila.
Byla jsem blázen...když jsem se modlila.
za tebe.... ĎÁBLE
za nás dva...naivita slábne.
Teď už jen TY a někde v dáli JÁ.
Autor Gwladus, 24.10.2006
Přečteno 300x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí