Smysluplná banalita

Smysluplná banalita

Anotace: no jo,člověk je oslepen i když má zrak

Svázaná vlastními výčitkami,
brouzdám se nekonečným bludištěm,
míly co míly,
překážky brání mě rozhlídnout se,
rozpoznat cíl
a start.

Pavučiny mě obklopují,
lstivá tma mě oslepuje.

Však v beznaději sladký šum slýchávám,
jež radí mi,
smysl ti v tuto chvíli pomůže.

"Jen se neboj a
hleď"...

Stačí oči otevřít
a krásu v dosah mít.

tak banální...
Autor airelle, 24.10.2006
Přečteno 288x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí