Morbidní láska

Morbidní láska

Anotace: aneb jak být lepší :-)

Podej mi nůž,
ať napíšu rozklepaným písmem
na tvá záda,
že tě mám, miláčku, pořád ráda.
Podej mi sekerku,
ať zaklesnu ji do tvého srdce,
tak jak zakleslo to moje do tvého přece.
Podej mi škrabku,
ať se podívám pod tvou kůži,
zda tvá láska ke mně stále hoří.
Půjč mi svůj optimismus,
co mě kolikrát tak sžírá,
ať se podívám do svého nitra,
kde je ta díra
odkud lezou moje černé myšlenky
a na černobílo barví můj svět.
Půjč mi své krásné oči,
ať hezčí stránky můžu uvidět.
Půjč mi kousek svého dokonalého já,
ať nejsem na Tebe tak zlá.
Autor melebele, 25.10.2006
Přečteno 339x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vrazila jsi lásku do morbidity, dobrá, stejně z ní čiší :-) Originální.

25.10.2006 13:03:00 | Levandule

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí