Probuzení

Probuzení

Anotace: Každý se musí někdy probudit....

Já zalykám se slzami
a nevím, jak dál žít
o pohádkovém vodopádu
nač dále snít.

Co ze snů zbude
až ideály odumřou
a z našich životů zůstane
až naše se cesty rozpletou.

A za pár let
až probudím se
jiný bude můj snový svět,
já však nezměním se.
Autor Art.Ep, 25.10.2006
Přečteno 383x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pokud budou jiné sny, člověk s emnohem více mění...

23.11.2006 18:46:00 | Lisa Kloboučková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí