Touha

Touha

Anotace: tohle je pro jednoho kluka, kterýho jsem kdysi moc milovala a myslela jsem si, že on mě taky, ale nevyšlo to, protože mě neměl tak rád, jako já jeho...

Právě jsem si uvědomila,
že si to ty koho miluju,
Tvoje láska mi chyběla,
až teď to zjišťuju.

Vždy si při mě stál,
jen tiše se díval,
možná si se o naší lásku bál,
možná ses na mě jinak díval.

Až nedávno jsem přišla na to,
jak se na mě díváš,
sama si mohu za to,
přijde mi, že na mě zíráš.

Toužím po lásce na celý úvazek,
myslím, že jsme na to připraveni,
mít k sobě nějaký závazek,
být k sobě připoutáni.

Dávám nám velkou šanci,
doufám, že nám to klapne,
je to jako v tanci,
začátky nejsou snadné.

Toužím zakusit ten polibek,
chci zkusit milovat,
chci ochutnat ten sladký zákusek,
za svou lásku bojovat.

Chci Tě cítit na svém těle,
chci se vášní vzpínat,
mít ranní rosu na svém čele,
na realitu s Tebou zapomínat.

Život se lépe táhne ve dvou,
zní to jako klišé,
city nám k tomu pomohou,
nechci skončit jako abatyše.

Každou volnou chvilku na Tebe myslím,
přemýšlím jak říct, že Tě miluju,
zároveň se ale bojím,
že Tě tímhle zraňuju.

Chtěla bych Ti věnovat svoje první poddání,
doufám, že neodmítneš,
pak už nám nic nebrání
a spolu se mnou k nebesům vzlétneš.
Autor Pavluschka~2, 26.10.2006
Přečteno 668x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ne...opravdu se mi líbí...naprosto tě chápu...a vlastně toho chlapa ne...musí to být blbec a takový taky znám...přeju hodně úspěchů v boji proti takovým bezcitům...

hele a napiš někdy taky...ráda tady budu mít někoho známého v mém věku...se stejnými pocity a se stejnými trablemi;)

...tvoje Evulka;)

26.10.2006 12:30:00 | Lizzzie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí