Slepě...

Slepě...

Anotace: Slepota v lásce je to nejhorší, co může být!

Je mezi námi zeď a ty děláš že tam není.
Už uběhla spousta času, pochop lidi se mění.
Já jen čekám kdy se otočíš
a co ti říkám pochopíš.
Ty se však díváš jen dopředu, nevidíš to, co vidím já.
Chceš abych za tebou slepě kráčela a byla navždy tvá.
Tak už se prosím otoč, řekni: "Všechno bude dobré!"
Slepě kráčej vedle mě, v kapse jenom drobné.
Už nechci se jen dívat na ty tvoje záda,
pochop, že i já tebe mám ráda.
Chci se ti podívat do očí a všechno ti říct.
Možná tě to vytočí a budeš se mě chtít zříct.

Na všechno jsem připravená, jen už se otoč!
Autor naneninonu, 26.10.2006
Přečteno 306x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí