Našel si ji...

Našel si ji...

Anotace: ....

Po tak dlouhém hledání,
našels i Ty svou paní.
Tu, co průzračnou lásku Ti dá,
tu, co ve svém srdci Tě navždy uchová.

Už nemusíš jen snít,
už můžeš se svou láskou být.

Drž si jí pevně,
svou lásku jí dej
a ve svém srdci, taky jí uchovej.

Láska je čistá,
ta láska je teď tvá
a tou láskou,
jsem se stala JÁ.

Já, která jsem taky hledala
a konečně jsem se jí dočkala.
Vždy, když se ráno probudím,
očima k Tobě zabloudím.
Usměji se z polštáře,
ty mi dáš pusu na tváře.

Mé srdce se šťastně směje,
že teď už ho Tvá láska hřeje.
Autor smoulinka, 26.10.2006
Přečteno 434x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuju Ti za vše,co pro mě děláš.Jsi ta nejbáječnější holka na světě.
MOC TĚ MILUJU!!!

29.10.2006 15:12:00 | muškát

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí