Budeme hrát hru 2

Budeme hrát hru 2

Anotace: tohle musíte srovnat s http://liter.cz/Basne/56205-view.aspx jen to už skončilo - šach mat

Budeme hrát hru,
Ale jak se hraje na tvou lež,
Pozor už nedotýkej se a hřeš,
Tak, že krví třísníš muka,
Přesto ti tvé srdce nepuká,

Budeme hrát hru,
Dotek vystřídá pohled z duše,
Jako střela z ocelové kuše,
Rdus tu pravdu pod poklicí,
Stejně stanu se dnes létavicí,

Budeme hrát hru,
Tahle hra bez srdce se ztratí,
Mysl zmizela a už se nevrátí,
Hlavní roli tady hraje srab,
Co hřeje ho na hrudi had,

Budeme hrát hru,
Za tónů skřípání mi hladíš tvář,
Nedorozumění prozradil mi snář,
V páteční večer na rtech byl jed,
Tebe bavilo člověka zabíjet,

Budeme hrát hru,
Ne ty si ji hraj hru s jinou,
Vše opět bylo tvojí vinou,
Já ale neprohrála, to já ne,
Uvidíš sám co nastane,

Vyhrála jsem hru,
Třeba vše špatné je i dobré,
Když pod kolena hodíš drobné,
Víš ukázal si mi pravou tvář,
Ať už jsi chudáček, nebo lhář…(ale patří ti žhář)
Autor Gamy, 26.10.2006
Přečteno 394x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí