Proč?

Proč?

Anotace: ...

V rozletu brání Ti,
člověče, láska.
Nevnímáš, nechápeš?
Není to sázka...

Můžeš jen ptát se: "Proč?".
Nic nezmůžeš.
Vsadil ses?! tady máš!
Pak z mostu si skoč!
Pocit, že boříš se!
Ze srdce kámen zbyl...
V hlavě pár krásných chvil,
ale to podstatné,
tos, vole, promarnil.

Snaž se! Snad přijde zpět!
Ach bláhový je tento svět.
Snad říct jí ještě pár vět!

Aby věděla
jak prázdný jsem?
Bez duše? Bez mysli.
Bez srdce?
To si, prosím, rozmysli.

Bolí to? Ale ne!
Cos čekal?
Je to láska!

Láska... snad ke všemu,
nebo láska k jedné osobě?
Není to to samé?
Jak trhat ovoce plané?
Utrhneš, ochutnáš, zahodíš.

Víš, někteří lidé to tak dělají.
Pak ve světě jen bloudíš,
bez duše, bez síly.
Ostatní k Tobě cestu si hledají...
Jen tak suše...

A ona? Miluje Tě?
A Ty? Miluješ ji?
Autor Muji, 27.10.2006
Přečteno 449x
Tipy 4
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Abys byl milován, miluj! Hezky se mi četla!

23.06.2008 14:07:00 | Ewineccka

dost dobry,...rad jsem si to precetl,dik.

13.11.2006 23:29:00 | nene

musím souhlasit, a jinak se mi to dost líbilo, skvěle se to doplňuje...prostě jedna báseň :D

03.11.2006 15:43:00 | Eylonwai

V hlavě pár krásných chvil,
ale to podstatné,
tos, vole, promarnil.

----------------------------
tenhle verš mě dostal :)

27.10.2006 08:55:00 | Duckey

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí