Kvůli nevěře I. - Dej mi druhou šanci!!!

Kvůli nevěře I. - Dej mi druhou šanci!!!

Anotace: *** aneb Nevěra by měla býti trestná

Sbírka: Kvůli nevěře

Kvůli nevěře

I.

Dej mi druhou šanci!!!

Každý dělá přece chyby,
myslíš, že se mi to líbí?

Ty mě hned do pekla odsuzuješ,
jak jsem tě miloval si nepamatuješ?!

Byl to jenom malý úlet,
chvilkové smyslů pomatení,
mnoha skutečností slet,
nikdo už to nezmění.

Byla to chyba, omlouvám se ti,
teď to vím,
myšlenky mé k tobě letí,
sním o tobě… i když bdím.

Prosím, dej mi ještě druhou šanci
a necháme se unášet
v láskyplném tanci.
Autor Miro Sparkus, 27.10.2006
Přečteno 534x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí