Vysněný sen

Vysněný sen

Anotace: O tom, že každý o něčem sní. Někomu se jeho sny vyplní - a někomu ne...

Má duše tak černá, černá byla,
snad bych v té temnotě zabloudila,
však ty jsi mě vyvedl z té tmy matoucí
a ukázal jsi světlo mým očím nevidoucí.

Stála jsem sama na rozcestí,
bezradná kterou cestou mám se dát vésti,
ty jsi mě náhle za ruku vzal a vedl,
na tu správnou cestu zavedl.

Stála jsem nad bezednou propastí,
váhala, zda jediným skokem se zbavit všech strastí,
však ty jsi mě chytil a od okraje strhl,
o mém životě jsi takto rozhodl.

Můj život zdál se být špatným snem,
nekončící noční můrou a šíleného boha výmyslem,
ale objevil ses ty a setřel mi slzy,
řekl jsi: "Neboj, to přebolí brzy."

Pořád tvoji tvář ve snách vídám,
o něze a laskavosti zatím jen snívám,
snad objeví se jednou někdo, kdo setře mi slzy,
já jenom doufám, že potkám ho brzy!
Autor Charibeja, 27.10.2006
Přečteno 434x
Tipy 4
Poslední tipující: mauvais-ange, AneaCapaken
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádhera, prostě nádhera. Oblíbila jsem si tvou tvorbu. Píšeš krásně :-)

15.12.2007 20:12:00 | Karmínka

...věř na to, že sny se můžou přeměnit ve skutečnost...a už jenom to, že se ti o něčem a někom takovém snívá je první krok, jsi na dobré cestě ;o)...pěkná báseň

29.09.2007 16:16:00 | symphonicsoul

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí