Milovat, mít rád...

Milovat, mít rád...

Anotace: Hmm tak tuto básničku jsem psala asi před třema rokama... Teďka jsem ji náhodou našla v šuplíčku, tak mě jenom zajímá, co na ni řeknete...

Co je to milovat?
Milovat je nezklamat.
Co je to mít rád?
Mít rád je všechnu pravdu znát.

Milovat člověka je vážná věc,
tak vážný není žádný sex.
Když jeden druhému lásku vyzná,
ten druhý t okamžitě pozná.

Je těžké rozeznat pravdu od lži,
Protože jsou všichni kluci, jako mlži.
vyvlíknou se z každé věci,
a my je milujem- přeci.

Taky je těžké jim věřit,
protože vás můžou podle jiné měřit.
Každá jsme jiná, svá,
každá jsme neměnná jedinečná.

"Miluji Tě", řekneš mi jednou,
a já se rychle snažím odběhnout.
Přemýšlíš, jakou podmínkou zastavit mě máš,
pak ale zjistíš, že jedinou a to, když lásku mi dáš.

Ale to je na tebe moc vážná věc,
ty máš totiž rád nezávazný sex.
To už je na mne moc,
a řvu hlasitě "dost"!

Vlastně Tě miluji- a to moc,
tak Tě prosím zůstaň u mne host.
V mém srdci je místa hodně,
i když tržných a hojných ran je hojně.

Konečně promluvím: "Miluji Tě"
a v tom probouzím se.
Potom brečím,
nad umyvadlem klečím.

Přemýšlím, že to byl jen velký omyl,
a tak rychle zapomínám jméno Honzomil.
Tak jako Pise šikmá věž,
toto bylo jedna obrovská lež.

Radši budu mít jen ráda,
svého nejlepšího kamaráda,
O něm všechnu pravdu znám,
a ho ani za bilion neprodám.

Znamená pro mne hodně-moc,
já vím, že kamarádství je dobré-dost.
proto ho nechci ztratit,
to budu radši smrtí platit...
Autor dolfik131313, 27.10.2006
Přečteno 499x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí