Vzpomínky na ještěrku

Vzpomínky na ještěrku

Anotace: Mohla to být láska

Byla jsi má růže na polštáři,
možná i klíč k milostnému žaláři,
Tvůj úsměv a Tvůj dotek,
překonal už jen Tvůj polibek,
jsi jak ztělesněný anděl krásy,
který vstoupil do mé trasy,
do mé trasy za láskou,
tak doufám, že nebudeš tak těžkou překážkou,

Ale vždy když uvidím ještěřku, vzpomenu si na Tebe,
jak řekla si mi miláčku a já odlétal do nebe,
vzpomenu si, jak jsem Tě hladil a poslouchal Tvůj dech,
jak mě šíleně vzrušil skoro každý Tvůj vzdech,
jak mi bylo příjemně,
když Ty anděl krásy, ležela si vedle mě!
Autor Bogieman, 19.07.2004
Přečteno 761x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí