Pravá tvář lásky

Pravá tvář lásky

Anotace: je to o lásce obecně...ona se totiž musí prožít celá, i s tím dobrým, ale i s tím horším

Láska je silný cit,
poznala jsem ji osobně,
nelze se jí bránit,
někdy se chová tajemně.

Dřív jsem znala jenom kamarádství,
až po dlouhé době jsem jí přišla na chuť,
zpočátku je to velké vítězství,
občas má na konci hořkou příchuť.

Je to jako jeden velký závod,
až v cíli poznáš, jestli měl cenu,
neexistuje správný návod,
přesto se do cíle ženu.

Možná za něčím, co cenu nemá,
já však snažím se stále dál,
nejhrší jsou ústa němá,
kdo by se lásky bál.

Začínám chápat,
co si o ní lidé vypráví,
nemá cenu dlouho bádat,
prý je to druh bezpráví.

Teď jsem šťastná,
užívám si to plnými doušky,
láska je člověku platná
až po sundání roušky
Autor Pavluschka~2, 27.10.2006
Přečteno 419x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí