Kvůli nevěře III. - Zapomenout?

Kvůli nevěře III. - Zapomenout?

Anotace: *** aneb Nevěra by měla býti trestná

Sbírka: Kvůli nevěře

Kvůli nevěře

III.

Zapomenout?

Slyšíš co mi říkáš?
„Zapomeň už na mě“
Co tím získáš?
Když vrátím se k té „běhně“?

Ztratíme krásné roky života,
na dobro pohřbíme naší lásku,
mozek mi zaslepila slepota,
když dal jsem tohle v sázku.

Jen si vzpomeň,
na tvé sliby u oltáře,
v dobrém i zlém,
podívej se do kalendáře.

Je tomu právě pět let,
co mám tě za svou ženu,
a jeden úlet tohle smet,
víckrát už to nepřeženu.

Co mám udělat,
abych důvěru zpět získal?
co mám vykonat,
abych…

Poraď mi…
Autor Miro Sparkus, 28.10.2006
Přečteno 364x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí