Můj život bez tebe

Můj život bez tebe

Anotace: ...

Můj život bez tebe je tak těžký,
těžší než nechodit stovky kilometrů pěšky
Kvůli tobě přešla bych celý svět,
jen aby ses vrátil zase zpět

Můj život bez tebe jako by ani nebyl,
ten život jakoby už nikdo nežil
Protože ty v něm už nejsi a nikdy nebudeš,
ty si už jinde a o jinou bojuješ

Můj život bez tebe právě začala sem žít
ten život nedá se žít, můžu jen snít
Snít o tom, že mě stále miluješ
a že mi své srdce jednou zas daruješ
Autor cestovatelka, 28.10.2006
Přečteno 509x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí