Dvě

Dvě

Anotace: musí to tak být...

Dvě duše,které si rozumí,
dvě nohy,které se podlomí.
Dvě srdce,která jsou spálená.
dvě těla,která jsou si vzdálená.
Dvě osoby spřátelené,
dvoje ústa oddělené.
Jedné se ta druhá do snů vkrádá,
ví,že jí však nemá ráda.
Autor Barunka_, 28.10.2006
Přečteno 321x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí