Včelka

Včelka

Anotace: ...

Máš jedny z nejkrásnějších očí,
člověk se do nich podívá a hlava se mu točí,
jsou hlubší než kterýkoliv oceán,
jsou jako právě rozkvetený tulipán,
ale taková si lásko celá,
jsi jedna z mála osob, co mě slov zbavila.

Tak rád bych Tě pohladil
a pak Tě i políbil,
ale vypadá to, že jsem to směl jen včera
a teď jsi včelka, co mi asi uletěla,
uletěla si zas na jiný květ
a mně se trochu zhroutil svět,
uletěla si zas jinam
a já si můžu nechat zdát, o tom,
že Ti říkám, rád Tě mám.
Autor Bogieman, 19.07.2004
Přečteno 757x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí