Chybíš mi...

Chybíš mi...

Anotace: preju krasnej den :)

Chybíš mi...
Já vím,je to už dlouho co nejsme spolu,
už nejsem usměvavá holka,
hlavu sklopenou mám dolů.
Stále na tebe vzpomínám,
smutno mi je
a veselou náladu od té doby nemívám.

Chybíš mi...
Nechci nikoho jiného jen tebe,
ty nevnímáš mě,nevzpomeneš si,
myslíš jen na sebe.
Jsi jen ty a ta tvá...závidím vám,
to víš moc dobře jen ty sám.
Víš to,ubližuješ mi tím,
v životě mým,
byl jsi pro mě vším.

Chybíš mi...
Zkazilo se všechno,
co se zkazit může.
Láska je krásná,ale umí způsobit
i bolest,jako trny růže.

Chybíš mi...
Autor Gagulii, 06.02.2005
Přečteno 2860x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (12x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí