Už to nebolí

Už to nebolí

Anotace: .....

......................Mám
v hlavě právě velký zmatek,
kdepak se bere ten tvůj smutek?
Já udělám pro tebe cokoli,
jen řekni, že už to nebolí!

Já vím, že za to můžu přesto
zkusme to znova ať lásku
nezničí chtíč a zloba...

Každý večer škrtnu sirkou
a zapálím svíčku
donesu ti od anděla klidně bílou růžičku,
ležím na postelí a v hlavě tě mám
slza mi stéká já pomalu usínám.

Jako by to bylo včera,
když jsi za mnu přišel
a řekl: MILUJI Tě

Bohužel už vím že se nedotknu a
nepohladím tvojí tvář
už nikdy nepolíbím rty,
které tak jsem milovala!?

Mám srdce na kousky,
prázdnota mě žírá,
je to už dlouho? Co ses na mě naposledy dívál.

Stačí jedna sekunda, která změnila mi sen,
změnila se v můru a zničila mi den,
zhroutil se mi život, ale kdo za to může jen?
Lásko pověz mi to ...
Autor 89Rosa, 29.10.2006
Přečteno 418x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hledat zpětně chyby nemá smysl, kort když jsi stále zamilována a víš, že už to nelze vrátit .. chce to přijít na jiné myšlenky ..

04.12.2006 15:03:00 | Miro Sparkus

Je to opravdu těžké, když realita se mění ve sny a naopak. smutné a přesto krásné.

29.10.2006 19:15:00 | LitaciLee

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí