obyčejně

obyčejně

Anotace: ...

Dva páry kreslí spirálu…spirálu mlčenlivých slov a rozpuštěných smutků.
V hrnku čokolády.
Dva páry kreslí spirálu čtyř srdcí a jejich slitých konců.
Kde začínají a končí tahy tužkou? Teď má nekonečno jenom jednu podobu…
Dva páry kreslí spirálu z dotyků a těkavých očí. Tichounkých, jako když padá sníh.
Dva páry s křídou, na chodník šeptají vyznání. Křehce jim uvěří a pak odejdou do kina.
Autor El1s, 29.10.2006
Přečteno 388x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

jsi skoro nováčeka ukazuješ se pro mě v dobrém světle, jen tak dál pokračuj, píšeš pro mě velice zajímavou poezii i když to není moje oblíbená krátká linka :o)

29.10.2006 15:52:00 | Pavel Kotrba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí