Váha lásky

Váha lásky

Anotace: Je to o tom jak se láska vytrácí...

Polibek na rty ne to se nedělá,
neblázni proboha kdes to viděla?
Lidi už se nevodí za ruce...
propadli velké panice.

Láska už dávno zmizela v mlze
ano vím zní to ztroze!
Utekla a nedala o sobě vědět,
ztratila se snad se začala stydět...

Jak si jí lidé vážili,
raději peníze a majetek chránili.
Místo toho, aby o ni bojovali
a čest a rodinu si zachovali!!!
Autor Kariš, 29.10.2006
Přečteno 439x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkné a hlavně o té rodině

29.10.2006 17:39:00 | Kaika

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí