Vše nej má lásko

Vše nej má lásko

Anotace: tak jelikož má moje láska narozeniny jedna z věcí co sem ji dal byli i tyto verše

Je tomu již 16 let
co poznáváš tento svět

zažila jsi už od bolesti muka
zažila jsi jak ti srdce smutkem puká
zažila si snad i díky mě lásku
kterou jsem pak z tvých očí sundal smuteční pásku

nevim co ti já ještě tak dám
pro tebe se čehokoliv tady vzdám
nejsou to prázdná slova a není to kec
jen díky tobě nemá mé srdce na sobě klec

vše nejlepší k narozeninám ti ze srdce přeji
kéž svým objetím tě pořád na tomto světě hřeji
kéž se mnou zažiješ jen chvíle štěstí
když nejsem s tebou mé srdce po tobě teskní

jak ještě vyznat lásku tobě mohu
nenapadájí mě žádná dobrá slova k tomu
ale už vím jak to vyjádřím svým polibkem
který bude provázen velmi zamilovaným prožitkem
Autor Sirnis, 29.10.2006
Přečteno 484x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí