A.N.G.E.L

A.N.G.E.L

Anotace: smutný rozsudek beze slov

Jemná tvář skrytá ve večerní róbě,
Na očích mám škrabošku z hvězd,
Hudba mi hraje dnes v mono tóně,
Hluboko uvnitř sevřená jako pěst,

Nelížu si tu krvavé rány z boje,
Ublíženou na to nejsem příliš,
Jedová žihadla z velkého roje,
Nejsou tak hluboko jak si myslíš,

Marně bez křídel jsem vzlétla,
Myslíc, že najdu v nebi lásky vděk,
Hořce jsem se u anděla spletla,
Jen nade mnou lítostí tiše smek…
Autor Gamy, 29.10.2006
Přečteno 346x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí