Za pár vlídných slůvek

Za pár vlídných slůvek

Anotace: a pro trochu lásky...

Za pár vlídných slůvek co pohladí,
za pohled do tvých očí
děkuji...

Snad jen pár okamžiků, nevadí
i ta chvilka stačí
děkuji...

Zase jsi dala o trochu víc
vím že jsi jediná
děkuji...

Snad stačil jsem alespoň říct
(ona se usmívá)
děkuji...
Autor Mava, 30.10.2006
Přečteno 434x
Tipy 2
Poslední tipující: jenommarie
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Cítím ten úsměv...
co lidské city vytvořily...
vím, stejné díky
jistě i tvému "já" patřily...
:o)

30.10.2006 11:52:00 | Cecilka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí