Andrew

Andrew

Anotace: o takovém malém velkém krátkém a šíleném vzplanutí

Toulám se sama noční tmou,
Tvé oči jsou pro mne velkou záhadou.
Měním se v temnou vílu
a hledám v sobě sílu...
Sílu bránící zklamání proud.
A zbavovat se těch těžkých pout
Ty pouta- vzdálené touhy,
den za dnem,okamžik pouhý.
Mé rány hladíš hrubým sametem.
V náručí stínu jsem schovaná před světem,
a Ty jseš světlem a cestou mi svítíš.
Jsme to my,ale Ty to tak necítíš.
Být Tobě blíž,
jak stoupat níž...
Stojíš sám ve dveřích
-všechny mé myšlenky jsou hřích.
Okamžik krásnej,
pak světlo zhasne.
O jiných dálkách v duchu sníš
-nejsem to já a Ty to víš.
Co mi je,ještě se ptáš
a přitom poslední plamen mé naděje zhasínáš.
Autor vende, 30.10.2006
Přečteno 354x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásná básnička

14.07.2008 13:57:00 | strašidýlko-střapatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí