Pro Tebe II

Pro Tebe II

Anotace: Pokračovaní... teda jako bez návaznosti ale porad pro tu mojí *IN LOVE*

Jsi teplem co mě vábí,
Jsi světlem co mě hřeje,
Jsi mojí princeznou,
Jsi moje naděje...Jsi MOJE

Ležím po tvém boku a poslouchám tvůj dech,
že tohle píšu Ti,
ty ani nevíš,
že to co teď píšu se zrodilo,
zatímco ty spíš...

Sedět tak s tebou a potichu šeptat Ti slova,
co pro mě znamenáš,
čím pro mě jsi,
a sledovat tě jak mlčíš,
jak se červenáš...

Dávám v sázku sebe,
sám sebe a svoje city,
a tím riskuji já vím.
Ale kdo neriskuje nevyhrál,
a dokud jsem s tebou tak cítím že jsem,
a že jsem neprohrál...

Mám Tě rád jako včela květ,
tak jako žíznivý hlt vody,
tak jako cestovatel svět,
jako sportovec svoje body.

Znamenáš pro mě vše,
to je to oč tu kráčí,
a já chci být s tebou jen,
ať každý závidí,
ať se mračí...

...To že jsem s tebou je vše co chci a to mi stačí...
Autor Redingar, 30.10.2006
Přečteno 638x
Tipy 2
Poslední tipující: anděl s modrými křídly
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí